Om Blomtind

Blomtind drivs av Madelene Jigsjö

Jag heter Madelene Jigsjö och är utbildad florist. Med en bakgrund inom event och marknadsföring tog jag steget att utbilda mig till florist. Sommaren 2018 startade jag mitt egna företag "Blomtind".
Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Med Blomtind skapar jag ett annat typ av företagande än den traditionella floristen med butik. Jag skapar vackra kreationer på beställning inom begravning, bröllop, blomsterbud och blomsterprenumeration. För företag erbjuder jag därtill mitt koncept "Blomtind Pop Up". Detta skapar jag från min studio och tar emot beställningar och levererar ut till mina kunder. Beställningar görs via telefon eller mail.

Blomtind x Suseå - jag har inlett ett samarbete med Suseå. De har flyttat till nya lokaler på Nygatan 38 i Falkenberg och jag är anlitat för att sköta blomster och grönt som en del i deras butikskoncept. Mycket roligt!

För mig är det viktigt att tänka på miljön och driva ett klimatsmart företag. Det gör jag i flera led. Ett är att jag odlar mina egna blommor när vårt svenska klimat tillåter. När jag inte har egna blommor att tillgå vänder jag mig till naturen, lokala odlare och grossister med samma värderingar som jag. Jag är stolt medlem i "Snittblomsodlare i Sverige".

Hjärtligt välkomna att höra av er, jag berättar gärna hur jag kan hjälpa er.

Varma hälsningar
Madelene

Florist med egen snittblomsodling

hej@blomtind.se

Följ Blomtind på Instagram för senaste nytt