Om Blomtind

Blomtind drivs av Madelene Jigsjö

Foto: Fotograf Nicole
Foto: Fotograf Nicole

Jag heter Madelene Jigsjö och är utbildad florist. Med en bakgrund inom event och marknadsföring tog jag steget att utbilda mig till florist. Sommaren 2018 startade jag mitt egna företag "Blomtind".
Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Med Blomtind skapar jag ett annat typ av företagande än den traditionella floristen med butik. Jag utgår från min studio i Derome och odling i Stamnared utanför Varberg och jag gör allt på beställning. Jag värnar om miljön och undviker att köpa in utländska blommor utan skapar med blommor i säsong främst ifrån min egna snittblomsodling. Jag håller även workshops inom floristik och snittblomsodling. 

För mig är det viktigt att tänka på miljön och driva ett klimatsmart företag. Det gör jag i flera led. Ett är att jag odlar mina egna blommor när vårt svenska klimat tillåter och skapar allra helst komposterbara begravningsbinderier. Jag är stolt medlem i föreningen "Snittblomsodlare i Sverige".

Jag har ett samarbete med Warberg Tomateria och där har jag blommor, växter och andra fina ting. Allt betalas i kassan i butiken. Håll utkik i mina sociala kanaler för uppdateringar och nyheter!

Hjärtligt välkomna att höra av er, jag berättar gärna hur jag kan hjälpa er.

Varma hälsningar
Madelene

Följ Blomtind på sociala medier för senaste nytt