Om Blomtind

Blomtind drivs av Madelene Jigsjö

Livsglad florist, planetskötare och projektledare

Foto: Kristin Lagerqvist

Jag heter Madelene Jigsjö och är utbildad florist. Med en bakgrund inom event och marknadsföring tog jag steget att utbilda mig till florist. Sommaren 2018 startade jag mitt egna företag "Blomtind".
Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Med Blomtind skapar jag ett annat typ av företagande än den traditionella floristen med butik. Jag skapar vackra kreationer på beställning. Detta skapar jag från min studio och odling i Stamnared utanför Varberg och tar emot beställningar och levererar ut till mina kunder. Beställningar görs via telefon eller mail.

För mig är det viktigt att tänka på miljön och driva ett klimatsmart företag. Det gör jag i flera led. Ett är att jag odlar mina egna blommor när vårt svenska klimat tillåter. Mellan början av juli och till frosten kom i oktober så var jag nästintill självförsörjande på egenodlade blommor. Det är jag mäkta stolt över, gissa om jag är enormt peppad på min kommande blomstersäsong som förhoppningsvis startar med tulpaner i april/maj. Till dess vänder jag mig till naturen, lokala odlare och grossister med samma värderingar som jag.

Hjärtligt välkomna att höra av er, jag berättar gärna hur jag kan hjälpa er.

Varma hälsningar
Madelene


Följ Blomtind på Instagram för senaste nytt